Serviti võitis, Coop Põlva kaotas

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Helin Potter

Käsipalli meistriliigas kohtus Coop Põlva pealinnas HC Tallinnaga ning pidi peale tulist lahingut siiski tunnistama HC Tallinna paremust 31:33 (16:19). Põlva Serviti võitis meistriliiga raames kodusaalis Aruküla/Audentest tulemusega 41:12 (22:5).

“Olime täna rünnakul heas hoos. Nii Tõnis (Kase), Priit (Jõks) ja Otto Karl (Kont) tegid hea mängu ja tänu nendele ka mängus püsisime. Rahul ei saa taas olla kaitsetegevusega. Samuti ei tahtnud me korrata eelmisi ebaõnnestunud mänge, mis Kalevi spordihallis on toimunud. Füüsiliselt saime täitsa hästi hakkama, kuid kahjuks jäi võit tulemata, kuid siit tulebki õppida ja edasi minna, ” analüüsis mängu Mathias Rebane.

Coop Põlva eest panustasind väravatega: Priit Jõks, Tõnis Kase 9, Otto Karl Kont 7, Mathias Rebane, Andreas Rikken 2, Markel Veiko, Tõnu Jõks 1.

Põlva Serviti võitis meistriliiga raames kodusaalis Aruküla/Audentest tulemusega 41:12 (22:5).

Ühepoolseks kujunenud mängus osutas vastane mängu esimestel minutitel vastupanu, kuid seejärel tegi kodumeeskond spurdi ja läks oma teed.

Suureskoorilises mängus said Serviti eest mängides käe valgeks: Henri Sillaste 9, Sander Sarapuu 8, Martin Grištsuk 6, Stanislav Kholodiuk 5, Hendrik Varul 4, Raiko Rudissaar 3, Mario Karuse 2, Ivan Telepnev, Siivo Sokk, Henri Hiiend, Alfred Timmo 1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles