Noored käsipallurid tõid võidu Põlvasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad noormehed koos treener Rein Suvi ja võistkonna esindaja Heli Sadamaga. FOTO: Helin Potter
Võidukad noormehed koos treener Rein Suvi ja võistkonna esindaja Heli Sadamaga. FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Noored käsipallurid sünniaastaga 2007 ja nooremad selgitasid jõulukuu alguses välja Eesti karikavõitja D2 vanusrühmas. Alagruppide turniiril osales kolmteist meeskonda, kellest pääses finaalturniirile kuus paremat. Nemad selgitasid omavahel ühe korra turniirisüsteemis läbi mängides välja karikavõistluste 1.–6. koha. Võitluslikust nädalavahetusest väljus finaalturniiril ühegi kaotuseta võitjana Põlva spordikool.

«Poisid said hästi hakkama nii kohustusliku mees-mehe kaitse kui tsoonikaitsega. Pingelisemaid hetki oli, kuid lõpuks alistati kõik vastased üpris kindlate numbritega,» tõdes treener Rein Suvi.

Ta lisas, et tubli panuse andis väravasuul tõrjeid teinud Kermo Kuklase, kes treenerite hääletusel ka turniiri parimaks väravavahiks valiti. «Edu alus oli siiski kõigi poiste üksmeelne ja kokkuhoidev tegutsemine palliväljakul igas mängus. Kindlasti andis lisajõudu ja tahtmist see, et mängud peeti kodusaalis,» võttis Suvi finaalturniiri kokku.

Karikavõidu nimel alistati HC Kehra 23 : 9, HC Tallinn 2 tulemusega 21 : 9, HC Pärnu/Rager 28 : 18, HC Viimsi 31 : 19 ja HC Tallas 22 : 7.

Võistkonna parimaks mängijaks valiti Egert Land.

Karikavõitjateks tulid Egert Land, Aron Oberg, Jass Einassoo, Karl Kangro, Sven-Byron Mitt, Gervin Vissov, Kermo Kuklase, Airon Saarna, Ron-Robin Kuriso ja Hardi Andero Jens.

Karikavõistluse alagrupi turniiril osales ka Põlva spordikooli teine võistkond Henri Sillaste juhendamisel, mis koosnes noormeestest sünniaastaga 2008 ja nooremad. Nemad seekord veel finaalturniirile ei pääsenud. Teise võistkonna parimaks mängijaks valiti Kevin Piir.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles