Põlva Coop sai võõrsil kindla võidu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Kase viskas seitse väravat.
Tõnis Kase viskas seitse väravat. Foto: Helin Potter

Põhiturniiri eelviimane voor käsipalli meistriliigas jätkus kahe mänguga. Külalismeeskonnad olid seekord kindlalt vastastest üle – HC Tallinn alistas Viljandi HC 34 : 23 ning Põlva Coop oli 33 : 17 parem Aruküla/Audentesest.

Sügisringis Põlva Coopile koguni 26 väravaga alla jäänud Aruküla/Audentes sai esmakordselt oma ridades platsile saata mõlema kogenud talvise täienduse ehk Antti Rogenbaumi ja Kaimar Leesi. Põlvalased aga mängisid esmakordselt ilma Servitisse siirdunud ja esimese tosina vooruga Coopi kasuks 63 väravat visanud Mathias Rebaseta.

Külalised tegid Arukülas välkalguse ja juhtisid neljaminutilise mängu järel 4 : 0. Ei aidanud Martin Noodla võetud minutiline mõttepauski, sest Andreas Rikken suurendas vahet veelgi. Kodumeeskond jõudis kahe värava kaugusele, aga eelmises voorus Viljandi võrku üheksa palli saatnud Marken Järv tabas kaks korda järjest ning Tõnis Kase viskest tuli 10 : 5.

Coop hoidis edu, kasvatas selle pärast Kaarel Raidmetsa tabamust korra kaheksale väravale ning võitis poolaja 14 : 7. Teise pooltunni algul pommitasid põlvalased kadestamisväärse kindlusega ja 33. minutil juhiti juba 18 : 8. Lees üritas Aruküla/Audentest mängus hoida, visates võõrustajate teise poolaja kolm esimest väravat, aga Coop libises eest.

Sama suurelt kui sügisel, Coop ei võitnud, aga sai tabeli viimasest kindlalt 33 : 17 jagu. Kase ja Järve arvele jäi seitse, Jaanus-Peeter Rüütli ja Markel Veiko lisasid neli väravat. Arukülalastel tabas Lees viis ja Rauno Kopli neli korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles