Selgusid parimad rahvastepallurid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva kooli 1. võistkonna südikad ja tublid pallurid koos õpetaja Henri Sillastega. 
Põlva kooli 1. võistkonna südikad ja tublid pallurid koos õpetaja Henri Sillastega. Foto: Ruth Raudsepp

Mesikäpa hallis selgusid sõbrapäeval Põlva maakonna koolide 1.–3. klasside tüdrukute ja poiste meistrid rahvastepallis.

Tüdrukutest saavutas kuue võistkonna konkurentsis esikoha Põlva kooli 1. võistkond koosseisus Maia Helmoja, Risse Hiller, Grete Ly Kurvits, Lissandra Rammo, Lenna Saarniit, Mariliis Sabre, Kristella Sikamägi ja Luiza Zlatin. Nende kehalise kasvatuse õpetaja on Maret Puna.

Samasuguse punktide summaga tuli teisele kohale Vastse-Kuuste kooli esindus, sest omavahelises kohtumises jäädi põlvakatele 1 : 2 alla. Vastse-Kuuste tiimis mängisid Katre Kalm, Hannah Podekrat, Geidi Uustalu, Matilda Haabma, Kerli Niinemägi, Lisanne Sõdur, Karmen Niinemägi ja Mirtel Podekrat. Tüdrukute kehalise kasvatuse õpetaja on Reet Johanson. Neile järgnesid Põlva kooli 2. võiskond, Krootuse põhikooli, Räpina ühisgümnaasiumi ja Kanepi gümnaasiumi tiim.

1.–3. klasside poiste rahvastepalli meistritiitel mängiti selgi aastal Põlvasse. Ühtegi mängu kaotamata turniiri võitnud Põlva kooli 1. võistkonnas mängisid Gabriel Haabma, Karel Mattias Kösler, Kaspar Tühis, Hendrik Tuul, Eerik Lutsar, Virmo Vigel ja Karlis Ilus. Poiste kehalise kasvatuse õpetaja on Henri Sillaste.

Teise koha saavutas Räpina ühisgümnaasiumi tiim koosseisus David Apuhtin, Hannes Kerge, Art Vizel, Hando Märda, Kevin Möller, Romet Raig, Gregor Mathias Rämson ja Carl Armin Toomasaar. Nende kehalise kasvatuse õpetaja on Jaanus Meitus. Järgnesid Kanepi gümnaasiumi, Krootuse põhikooli, Põlva kooli 2. ja 3. võistkond ning Vastse-Kuuste kooli tiim.

Märtsi algul Valgas toimuval Eesti Koolispordi Liidu 1.–3. klasside Dumle rahvastepalli piirkonnafinaalis esindavad Põlvamaad Põlva ja Vastse-Kuuste kooli tüdrukud ning Põlva kooli ja Räpina ühisgümnaasiumi poisid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles