Tõrva valla rattapäevalised trotsisid tuult ja vihma

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tublimad noored rattapäeval osalenud
Tublimad noored rattapäeval osalenud Foto: Tõrva vallavalitsus

Rattapäev Tõrva Tantsumäel algas kõige nooremate stardiga, kelle järel suundusid vanemad lapsed pea kahekilomeetrisele rajale. Teeolud pakkusid nii rõõmu kui katsumusi.

Põhisõidule suundunuid ootasid Tantsumäe ja Linnamäe ümbruses tõusud ja laskumised.

Kuni kaheksa-aastaste vanuseklassis olid kiireimad Tartu tüdruk Teele Uiboupin ja Pärnu poiss Pert Ilisson. Tubli sõidu tegi ka Sten Uiboupin. 9–11-aastaste tüdrukute grupis oli kiireim Keili-Kessu Küla, järgnes Kris Riin Veri: nii kuld kui hõbe jäid Tõrva. Poiste arvestuses läks kuldmedal Lukas Ilissoniga Pärnusse. 12–14-aastaste Tõrva tüdrukute Marta Purga ja Carola Leppiku mõõduvõtt lõppes Marta väikese edumaaga.

Viiekilomeetrisele põhisõidule suundus kaheksa ratturit. Noormeeste 15–18-aastaste vanuseklassi esindas Askar Neumann, põhiklassi Reiko Anniko – mõlemad said kuldse medali. Pingelisemaks läks meesveteranide klassis, kus esikolmiku moodustasid Tauno Neumann, Endel Susi ja Alar Värnik. Tubli sõidu tegid ka naisveteranid ning võitjaks krooniti Naima Raiv-Altosaar, teisena jõudis üle finišijoone Kaja Tättar. Imre Arro läbis põhisõidu tõukerajal.

Ürituse toetajad olid Tõrva vallavalitsus ja kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles