Kadunud meest nähti viimati Otepää vallas

Copy
Siimul olid jalas pruunid talvesaapad ja hallid dressid. Seljas kandis ta paksu karvase kraega musta värvi talveparkat.
Siimul olid jalas pruunid talvesaapad ja hallid dressid. Seljas kandis ta paksu karvase kraega musta värvi talveparkat. Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi selgitamaks 28-aastase Siimu asukohta, kellega said lähedased viimati kontakti 16. jaanuaril. Peale seda on noore mehe telefon välja lülitatud ning tema täpne asukoht teadmata.

Tartumaa piirkonnavanem Anti Peiponen rääkis, et Siimu lähedased pöördusid 16. jaanuari õhtupoolikul politsei poole ning andsid teada, et neil pole õnnestunud mitme tunni vältel noore mehega kontakti saada.

«Fakt, et mehe telefon oli juba pikemat aega välja lülitatud, tema käitumine ja suhtlus sõpradega tavapäratu ning asukoht teadmata, hakkasid lähedased Siimu pärast muretsema ning palusid seetõttu noore mehe asukoha tuvastamiseks meie abi,» kirjeldas piirkonnapolitseinik.

Teadmata kadunud Siim
Teadmata kadunud Siim Foto: Politsei

Otsingumeeskond on möödunud päevil üle kontrollinud nii Siimu kodukoha Nõo vallas kui ka tuttavate aadressid Tartu linnas ja selle lähiümbruses.

«Oleme sellest saadik pidevalt suhelnud mehe lähedaste, sõprade, koolikaaslastega, kuid keegi neist ei tea Siimust midagi. Lisaks oleme tuvastanud, et Siim on neil päevil Lõuna-Eestis ringi liikunud,» selgitas Peiponen.

Politseile teadaolevalt oli mees 17. jaanuari ennelõunasel ajal Tartus ja pealelõunal Elva vallas ning viimati nähti teda väidetavasti 18. jaanuaril Otepää vallas Arula kandis. Paraku ei ole politseil õnnestunud meest neist kontrollitud piirkondadest leida, mistõttu otsingud jätkuvad kuniks mehe asukoht on kindlaks tehtud

Siimul olid jalas pruunid talvesaapad ja hallid dressid. Seljas kandis ta paksu karvase kraega musta värvi talveparkat, tumedat salli ning pakse kindaid. Kaasas oli tal roheline seljakott.

Siimule on väljastatud relvaluba ning suure tõenäosusega on tal isiklik seaduslik tulirelv kaasas. Kogutud info pinnalt võib ta olla ohtlik iseendale, mitte kõrvalistele.

Siiski palub politsei rangelt järgida soovitust, et kui keegi juhtub kirjeldusele vastavat meest kusagil nägema, tuleks sest teatada 112 ning mehega ise vahetut kontakti mitte luua.

Kui keegi on kirjeldusele vastavat meest näinud või omab infot tema võimalikust asukohast, palutakse sest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles