Rõuge vald jätab ametiasutustes ära väliskülalistega üritused

LEPM
Copy
Rõuge
Rõuge Foto: Arvo Meeks / LEPM

Rõuge vallavalitsus andis täna, 12. märtsil välja käskkirja „Koroonaviiruse epideemilise leviku tõkestamise meetmed vallavalitsuses ja hallatavates asutustes" järgimiseks valla ametiasutustele ja hallatavatele asutustele.

Vald soovitab tungivalt järgida samu põhimõtteid ka kõigil meie valla ettevõtjatel, vabaühendustel ning kodanikel nii töö- kui puhkusereiside planeerimisel. 

Käskkirjaga kehtestatakse Rõuge valla ametiasutustes ja hallatavates asutustes järgmised piirangud:

  • mitte planeerida lähetusi, ekskursioone ja õppereise välisriikidesse. Juba planeeritud lähetused, ekskursioonid ja õppereisid tühistada või lükata edasi kuni 30. aprillini 2020; 
  • mitte korraldada seminare, vastuvõtte ja muid üritusi, millest võtavad osa külalised välisriikidest kuni 30. aprillini 2020; 
  • mitte võtta vastu külalisi välisriikidest kuni 30. aprillini 2020.
  • Hallatavate asutuste poolt planeeritud eesseisvad avalikud üritused tuleb tühistada või lükata edasi vähemalt 14 päeva.

LISAKS:

Vald palib hoiduda reisimisest, eriti neisse piirkondadesse, mille Terviseamet on nimetanud kõrge ja keskmise riskitasemega piirkondadeks (vaata kõige ajakohasemat infot veebis aadressil https://www.terviseamet.ee/et/riskipiirkonnad). 

Neil, kes on juba välismaal ning saabuvad riskipiirkondadest Eestisse, soovitab Terviseamet jääda vähemalt 14 päevaks koju ja vältida rahvarohkeid kohti. 

Kui teil ilmnevad haigustunnused (palavik, köha, nohu või hingamisraskused), siis konsulteerige oma perearstiga või helistage perearsti nõuandetelefonile 1220. 

Parim kaitse nakkushaiguse saamise ja leviku vastu: pese käsi ja hoidu kontaktist sümptomitega inimesest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles