Lähipäevil vahelduvad öised miinuskraadid päevaste plusskraadidega

BNS
Copy
Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm.
Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Foto: Urmas Luik

Lähipäevil on öösel oodata miinuskraade, päeval aga tõuseb temperatuur enamasti plusspoolele, prognoosib ilmateenistus. 

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 1-6 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Hooti sajab lund. Puhub loodetuul 5-10, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +1 kraadi.

Pühapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega ilm. Saartel on pilvisem ja kohati sajab lund. Puhub loode- ja läänetuul 5-10, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti kuni 20 m/s, pärast keskööd nõrgeneb järkjärgult. Külma on 2-8 kraadi. Päeva on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4-9 m/s, pärastlõunal tugevneb edela- ja lõunatuul 6-12, rannikul puhanguti kuni 20 m/s. Sooja on 2-6 kraadi. 

Esmaspäeva öösel pilvisus tiheneb. Saartelt alates hakkab vihma ja lörtsi sadama, mandril tuleb ka lund. Puhub edela- ja lõunatuul 8-13, puhanguti 17-20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi, saartel tuleb kuni +5 kraadi. Päeval on pilves, õhtul selgimistega ilm. Aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi, õhtul saju tõenäosus väheneb. Puhub edela- ja lõunatuul 8-13, puhanguti 17-20 m/s, pärastlõunal pöördub saartelt alates loodesse ja nõrgeneb veidi. Sooja on 1-6 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles