Setomaa vald leevendas koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud meetmeid

LEPM
Copy
Tsäimaja Seto Talumuuseumis Värskas.
Tsäimaja Seto Talumuuseumis Värskas. Foto: Annela Laaneots

Setomaa vald leevendas alates tänasest mitmeid koroonaviiruse tõkestamiseks kehtestatud reegleid.

Alates tänasest avatakse vallas Seto Tsäimaja külastajatele tingimusel, et peetakse kinni 2+2 reeglist ning sisse- ja väljapääsu juures on tagatud klientidele kasutatavad desinfitseerimisvahendid.

Samuti on lubatud Setomaa Muuseumid õuealal olevate eksponaatide külastamine, kui külastajaid on grupis maksimaalselt 10 inimest ja nad järgivad 2+2 reeglit ning Setomaa Muuseumid on taganud desinfitseerimisvahendite olemasolu muuseumi territooriumil.

Samas jääb kehtima keeld õuealal olevate eksponaatidesse sisenemise kohta. See tähendab, et Setomaa Muuseumid territooriumil olevaid hooneid külastada ei ole lubatud.

Lisaks avatakse Setomaa valla staadionid spordi- ja liikumisürituste korraldamiseks tingimusel, et osalejaid on grupis maksimaalselt 10 ja peetakse kinni 2+2 reeglist ning tegevuse korraldaja tagab desinfitseerimisvahendite olemasolu.

Lubatakse ka huviringide ja treeningtegevus välitingimustes tingimusel, et grupis on maksimaalselt 10 inimest ja järgitakse 2+2 reeglit ning tegevuse korraldaja tagab desinfitseerimisvahendite olemasolu.

Välijõusaalid ja mänguväljakud jäävad suletuks kuni otsustatakse teisiti.

Esmaspäevast avatakse Meremäe kooli Meremäe lasteaiarühm ja alates 18. maist Meremäe kooli Obinitsa lasteaiarühm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles