Loos tõi Servitile vastase Tšehhimaalt

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva Serviti ja HC Tallinn saavad eurosarjas võimeid võrrelda nimekate klubidega.
Põlva Serviti ja HC Tallinn saavad eurosarjas võimeid võrrelda nimekate klubidega. Foto: Helin Potter

Euroopa Käsipalliliidu (EHF) peakorteris Viinis leidis aset loosimine, kus järgmised vastased EHF European Cupi sarjas said teada Põlva Serviti ja HC Tallinn. Eesti meister Serviti läheb kokku Tšehhi klubiga Praha HC Dukla ning Tallinn peab 16 parema hulka pääsemiseks jagu saama Rootsi klubist Ystads IF.

Euroopa klubikarikavõistluste tugevuselt kolmandas sarjas osalevad Eesti meeskonnad said koroonaviiruse levikust tingitud piirangute tõttu teisest eelringist mänguta edasi. Serviti oli sel viisil «üle» Norra klubist Kolstad Handball.

Serviti sai 32 parema seas loosi tahtel vastaseks 32-kordse Tšehhi ja Tšehhoslovakkia meistri Praha HC Dukla, kus mängib ka sinna eelmisel hooajal just põlvalaste ridadest siirdunud Martin Grištšuk. Dukla oli mullu hooaja peatamise hetkel kohalikus liigas teisel tabeliastmel ja jõudnud karikafinaali. Kolmel korral on Dukla võitnud Euroopa meistrite karika, kuid euroedu jääb siiski aastakümnete taha.

«Dukla pole sel hooajal sama heas hoos kui mullu. Nii et arvan, et saime ühe parematest võimalikest vastastest. Samas loosikorvis olid ka HK Drammen Norrast ja FH Hafnarfjördur Islandilt. Vaatame, mis lähinädalad toovad ja kas mängud toimuvad või äkki mängivad tšehhid mõlemad kohtumised Põlvas,» arutles Serviti peatreener Kalmer Musting.

EHF European Cupi kolmanda eelringi avamängud peaks toimuma 12. või 13. detsembril ning korduskohtumised nädal hiljem. Serviti peab loosi tahtel esimese mängu kodus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles