GALERII Õnnetuse tõttu sattus haiglasse neli inimest

Lõuna-Eesti Postimees
Copy

Teisipäeval kella 23.24 paiku juhtus liiklusõnnetus Põlvamaal Maaritsa külas.

Sõiduautot Volvo V40 juhtinud 31-aastane naine kaotas teadmata põhjusel sõiduki üle juhitavuse ning sõitis vastu teevalgustusposti, sealt edasi teekraavi ja tagasi teele.

Sõidukis viibis kokku neli isikut: autojuht, 31-aastane mees, 19-aastane naine ja 32-aastane mees. Kõik nad toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

PPA pressiesindaja Kerly Virga andmeil politsei kontrollib veel, kas juht võis tegeleda roolis millegi kõrvalisega, mistõttu kaotas masina üle kontrolli ja sõitis teelt välja. Hetkel on teada, et sõiduki rehvid ei vastanud nõuetele – kolm olid suverehvid ning neljas väga kulunud talverehv. Sõidukijuhil on juhtimisõigus, tema kainus on selgitamisel. Turvavarustust kasutas autojuht, vähemasti üks kaasreisija turvavööd ei kasutanud ja tema paiskus avariis küljeaknast välja sõiduteele. Teiste kaasreisijate turvavarustuse kasutamine on selgitamisel.

Turvavööga kinnitamata ja autoaknast välja paiskunud mees sai ka kõige raskemaid vigastusi, ta jäeti haiglaravile. Teiste vigastused olid kergemad ja on lubatud kodusele ravile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles