Turistilõks kolis Otepää raekotta

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Vallavanem Jaanus Barkala andis taasavamise puhul Otepää turismiinfokeskuse infokonsultandile Külliki Pikale üle valla logoga sokid.
Vallavanem Jaanus Barkala andis taasavamise puhul Otepää turismiinfokeskuse infokonsultandile Külliki Pikale üle valla logoga sokid. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Teisipäeval avas Otepää turismiinfokeskus taas uksed. Sedapuhku aga uues kohas: raekojas, Keskväljaku ja Lipuväljaku nurgal. Varasemalt tegutsesid nendes ruumides Rae kohvik ja Rae Kebab.

"Ametlik avamispidu toimub talvepealinna tiitli üleandmise ajal, 20. detsembril," sõnas Otepää vallavanem Jaanus Barkala. "Uus asukoht – Otepää keskväljaku juures, toob rohkem elu ja liikumist Otepää südalinna ja on külastajale paremini üles leitav."

Infokeskuses saab soetada suveniire, postkaarte ja -marke. Seal tegutsevad Piletilevi ja Cargobus. Samuti on uuenenud infokeskuse liputoas võimalik tutvuda Eesti sinimustvalge rahvuslipu looga ning näha esimese lipu originaalsuuruses koopiat.

"Tulevikus on plaanis pakkuda ka suuremat valikut kohalike meistrite toodangut," lisas turismiinfokeskuse infokonsultant Külliki Pikk. Selleks võivad meistrid keskusega ka ise ühendust võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles