Võru linn valib lõppeva aasta tegu

LEPM
Copy
Võru Vilja tänava remont.
Võru Vilja tänava remont. Foto: Tomi Saluveer

Võru linnavalitsus kuulutab välja konkursi lõppeva aasta kõige silmapaistvama teo ja tublide tegijate väljaselgitamiseks.

Tänavused aasta teo kandidaadid on Vilja tänava rekonstrueerimine, Kalmistu veevõtukohad, Lõuna-Eesti Erihooldusteenuste Keskuse peremajade valmimine, Lasteaia Päkapikk hoone energiatõhususe parandamine, Kagu-Eesti esimese autonoomsel elektrivarustusel töötava tankla avamine ning võru- ja eestikeelsete linnaekskursioonide sari.

Samuti kandideerivad aasta teole Lõuna-Eesti ralli linnaparaad, kus osalesid maailma tipud, Võru Gümnaasiumi valimine aasta kooliks ja Terevisiooni otseülekanne koolist, Keskkonnateemaline kogupere festival "+Energia nädal" ning suvine linna turunduskampaania "Lähemal, kui sa arvad" (Miami, Pariis… Võrus). 

Hääletada saab kuni 20. jaanuarini. Iga vastaja saab märkida ühe teo – selle, mis tema arvates on kõige olulisem.

Samuti ootab linnavalitsus põhjendatud ettepanekuid, kes võiksid olla kandidaadid  tiitlitele: aasta kultuuri- ja haridusasutus, ettevõte, lastesõbralik ettevõte, ettevõtja, mittetulundusühing, uus tulija, kultuuritegelane, sporditegelane, tervishoiu- ja sotsiaaltöötaja ning aasta noor ja aasta heategija.

Hääletajate vahel loositakse välja linnavalitsuse meened. Hääletada saab aadressil https://forms.gle/zJbb8eYfVrosNstS9 .

Võro liina tego 2020 kuulutatakse välja Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles