Mari Kalkun annab hea­tegevusliku kodukontserdi

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Muusik Mari Kalkun
Muusik Mari Kalkun Foto: RUUDU RAHUMARU

Mari Kalkun esineb pühapäeva õhtul oma kodustuudios heategevusliku, interneti vahendusel jälgitava jõulukontserdiga «Lumeuni», mille tuludest toetatakse Rõuge hooldekodule muusikakeskuse ostmist.

«Kontserdi mõte sündis seljataha jäävast aastast: maailm on väga palju selle ajaga muutunud ja virtuaalruumis kokkusaamine on praegusel ajahetkel tihti ainus võimalus omavahel ühenduses olla,» rääkis Mari Lõuna-Eesti Postimehele. «Kuidagi nukker oleks veeta pühi ilma elusa muusikata ja ka ise esinemata. Sealt sündiski mõte kutsuda kuulajad endale külla ja saada selleks tunnikeseks kokku veebi vahendusel minu kodutalu stuudios ja muusikas.»

Mari saadab end lauldes kanneldel, kitarril, klaveril, harmooniumil ja improviseerib pisikestel pillidel.

«See kontsert on ka tänuavaldus kuulajale,» lisas lauljatar. «Ma olen uskumatult palju saanud sel aastal tagasisidet ja see annab jõudu. Kontsert on ka heategevuslik: toetame ühiselt Rõuge hooldekodu elanikele muusikakeskuse ostmist.»

Veebikontserdi pileteid on soetatud nii Eestist kui näiteks Jaapanist ja Ameerikast. Meil kell 19 algava kontserdi avaakordide ajal on Jaapanis kell kaks öösel, kuid Ameerika idarannikul on keskpäev. Kontsert on järelvaadatav 6. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles