Põlva Serviti püüab karikavõitu

BNS
Copy
Põlva Serviti mängijad.
Põlva Serviti mängijad. Foto: Helin Potter

Pühapäeval jätkub teekond 2020. aasta käsipalli meeste karikavõitja selgumise suunas, kui poolfinaalides kohtuvad pärast jõulupühi Põlva Serviti – Raasiku/Mistra ning SK Tapa/N.R. Energy – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper.

Kaks päeva hiljem selgitatakse esimesest paarist edeneja kodusaalis Eesti karikavõitja.

Kahest vastasseisust põnevam seisab kahtlemata ees Tapal, kuigi kodumeeskond pole Kehrat võitnud juba aastaid. Tänavu kohtutakse neljandat korda ning kolm eelmist mängu kallutas Kehra enda kasuks. Sealhulgas kaks just Tapa spordihoones, ent viimati ehk kuu aega tagasi oli kehralaste edu minimaalne, 27:26.

«Kehral on nii kvaliteeti kui ka jõudu palju, aga oleme juba hambaid näidanud. Viimati ei jäänud palju puudu viigist või võidust. Töötame tõsiselt ja luban, et Kehral ei saa kerge olema. Meil on küll vigastusega eemal Artur Morgenson ja Aleksander Oganezov, aga pink on pikk ning küll me lahendused leiame,» ütles Tapa peatreener Elmu Koppelmann.

Tapa pole veel kunagi jõudnud Eesti karikafinaali ning viimati esineti nelja parema seas kaheksa aastat tagasi, 2012. aastal. «Näen treeningutel, et mängijad on väga motiveeritud. Kui varem võis jõulueelsetes trennides näha juba süldilaua peale mõtlemist, siis nüüd ollakse keskendunud,» märkis Koppelmann.

«Loosiga kodusaali saamine oli kahtlemata hea, aga kahjuks ei pääse rahvas saali. Nagu paljud on öelnud, Tapal on publik kui seitsmes väljakumängija. Seekord peame siis kuuega hakkama saama, aga igal juhul tahame järgmist mängu Põlvas mängida,» ütles ta.

«On päris selge, et tuleb raske mäng, eriti veel Tapal. Peame algusest peale valmis olema ja vastasele selgeks tegema, mis plaanid meil on. Kui vaja süstime mängijatesse karikanälga, aga loodame, et nad mõistavad isegi, kui tähtsa mänguga on tegu. Vigastusest naasva Janar Mägi näol on meil õnneks jälle üks käik juures,» ütles kümnekordse karikavõitja Kehra peatreener Mart Raudsepp.

Põlva Serviti on ainus poolfinalistidest, kes pidi teel nelja hulka kaks vastast alistama. Eelringides oldi kahel korral üle nii Viljandi HC-st kui ka Tartu Ülikoolist. Raasiku/Mistraga on karikakaitsja sel hooajal kaks liigamängu pidanud ning mõlemas ülikindla võidu saanud – numbritega 30:17 ja 40:17.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles