Serviti kohtub veerandfinaalis Ystads IFiga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva Serviti murdis 16 parema seas maha Venemaa klubi Saratovi SGAU, veerandfinaalis tuleb vastu Rootsi liigaliider Ystads IF.
Põlva Serviti murdis 16 parema seas maha Venemaa klubi Saratovi SGAU, veerandfinaalis tuleb vastu Rootsi liigaliider Ystads IF. Foto: Helin Potter

Hiljuti loositi paaridesse käsipalli euroliiga EHF European Cup veerandfinalistid. Läbi ajaloo esimese Eesti klubina eurosarjas kaheksa parema sekka edenenud Põlva Serviti sai vastaseks Rootsi meistrivõistluste ühe tipu Ystads IFi, kes detsembris lülitas samas sarjas konkurentsist välja HC Tallinna.

Serviti pääsnes avaringist Norra klubi Kolstad Handball vastu edasi mänguta, oli siis kahe mängu kokkuvõttes parem tšehhide Praha HC Duklast ning kaheksandikfinaalis 28: 28 viigi ja 28: 23 võidu toel üle Venemaa kõrgliigatiimist Saratovi SGAU.

«Võib vist öelda, et loosiõnne polnud. Võimalike vastaste hulgas leidus ka kaks-kolm kergemat varianti,» nentis Serviti peatreener Kalmer Musting uue vastase kohta. «Oli aga selge, et tugeva vastase saame nii või teisiti. Kui tugeva, selgub Ystadsiga kohtudes. Muidugi tean, et meeskonnas on legendaarsed Kim Andersson ja Dalibor Doder,» vihjas Musting 38- ja 41-aastase olümpiamedalisti suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles