Valgamaa lühiuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Valga valla väikelaste lusikaüritus
Valga valla väikelaste lusikaüritus Foto: Angelina Lon

Valgas tervitati väikseid vallakodanikke

Laupäeval oli suurema pausi järel taas võimalus õnnitleda Valga valla värskeid lastevanemaid. Valga kultuurikeskuse saalis andis vallavanem Monika Rogenbaum kõige pisematele vallakodanikele tervitussõnade saatel üle Valga valla vapi ja graveeringuga hõbelusikad ning raamatud «Pisike puu» ja «Krutskiline tita».

Vastuvõtule olid koos vanematega kutsutud lapsed, kes sündinud ajavahemikus eelmise aasta 1. augustist selle aasta 31. märtsini. Nimetatud ajal sündis 70 last: 32 poissi ja 38 tüdrukut. LEPM

Tõrvas jagatakse kuld- ja hõbemärke

Teist korda antakse välja Tõrva valla kuld- ja hõbemärk.

Kuldmärk antakse kõrgeima auavaldusena suure panuse eest Tõrva valla arengusse või märkimisväärsete teenete eest valla maine tõstmisel. Märgi andmise alus võib olla ka isiku pikaajaline töö või looming, mis andnud püsiva ja olulise panuse kultuuri, hariduse, majanduse või muu valdkonna arendamisele Tõrva vallas.

Hõbemärk antakse erilise auavaldusena olulise tulemusliku töö ja saavutuste eest valla igapäevases elus ja arengus.

16. juulini saab esitada kandidaate kas elektroonilisel vormil või täidetud Wordi faili vormil, mille saab saata kas valla üldisele meiliaadressile või tuua paberkandjal Tõrva vallavalitsusse. Vorm on leitav valla kodulehelt.

Märgid antakse üle vallavolikogu esimehe ja vallavanema pidulikul vastuvõtul 23. juulil. LEPM

Infopunkt kolis bussijaama

Varem Tõrva kõrtsihoones asunud turismi­infopunkt asub nüüd keskväljakul uue bussijaama ruumides. Punktist saab lisaks kasulikele vaba aja veetmise nõuannetele osta Tõrva sümboolikaga meeneid ning pileteid kultuuriüritustele. Samuti saab seal täita Tõrvaka kaardi avaldust.

Infopunkti võetakse müügile ka piiratud koguses kaupa kohalikelt tootjatelt ja käsitöömeistritelt. Enda müügisoovist tuleb teada anda vallavalitsuse avalike suhete juhile. LEPM

Koolis tuleb laager

Tõrva gümnaasiumis tegutseb 16.–19. augustini tehnoloogialaager.

Laager saab teoks koostöös Tallinna Tehnikaülikooliga ning on osalejatele tasuta. See on mõeldud 3.–6. klassi õpilastele. Läbiviimist toetab haridus- ja teadusministeerium õpihuvilaagrite toetusmeetmest.

Lisainfot jagab Tõrva gümnaasiumi arvutiõpetaja Valdeko Kalamees. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles