Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vanasti olevat suviti Taheva mõisa jääkeldrist serveeritud mõisa peolauale jäätist. Sel suvel on see ehk taas võimalik. Kuidas, loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Valga linnavolikogu peab märtsis kaks istungit, mõlemast tehakse reaalajas ülekanne internetis. Ülekannete edasine jätkumine sõltub aga linnarahva huvist.

Muusika- ja teatriakadeemias toimunud vabariikliku muusikaolümpiaadi võitis Otepää gümnaasiumi abiturient Helen Aluvee, kes aprillis esindab Eestit rahvusvahelisel olümpiaadil.

Puka rahvas tähistas vabariigi sünnipäeva ja valla aastapäeva reedel rahvamajas piduliku kontsertaktusega, kus vallavanem andis üle tänukirjad aktiivsetele kodanikele.

Tõrva piirkonna rahvas tähistas iseseisvuspäeva gümnaasiumi aulas.

Neljal päeval, 23.–26. veebruarini sai Otepää kesklinnas sukelduda jäämaailma. Selle eest hoolitses Leigo talu.

Eesti vastlad ja vene maslenitsa sattusid sel aastal ühte nädalasse. Stuudio Joy ja ansambel Oduvantšiki lõid käed ning kutsusid ka teised Valga kollektiivid ja külalised pühade kombetalitustes osalema.

Valga metalliettevõtete juhtide sõnul neil tööd jagub ja tootmist võiks laiendada, kuid oskustööliste puudumine seab plaanidele tõsiseid piiranguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles