Otepää turismiinfokeskuses asus tööle uus spetsialist

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Otepää turismiinfokeskuses asus tööle Triin Värk.
Otepää turismiinfokeskuses asus tööle Triin Värk. Foto: Monika Otrokova / Otepää vallavalitsus

Info- ja turundusspeatsialistina tööle asunud Triin Värk on Otepääl elanud viimased 13 aastat, aga pärit on ta hoopiski Jõgevamaalt. 

Värk on lõpetanud Olustvere teenindus- ja majanduskooli turismikorralduse erialal ja täiendanud ennast Tartu kutsehariduskeskuses turismiettevõtte juhtimise erialal. Hetkel on tal pooleli õpingud Tartu ülikooli Pärnu kolledžis turismi- ja hotelliettevõtluse erialal.

Varasemalt on Värk töötanud Estravelis, Swedbankis, Tallinkis ja erinevates teenindusettevõtetes. Viimaseks töökohaks oli tal UPM-Kymmene Otepää vineeritehas, kus ta töötas assistendina. «Olen oma tööelu jooksul saanud väga hea teeninduskogemuse ja suurepärased oskused klientidega töötamiseks,» ütles Värk. «Otepää Turismiinfokeskusesse kandideerisin sellepärast, et soovin arendada oma kodupiirkonda ning suurendada koostööd ettevõtjate vahel.»

Info- ja turundusspetsialisti peamisteks tööülesanneteks on Otepää turismiinfokeskuse töö korraldamine ja arendamine, piirkonna turundus- ja mainekujundustegevuste läbiviimine, turismiinfo vahendamine. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles