Lähipäevade ilm püsib kevadine

BNS
Copy
Võrumaal Mustjõe luhal 9. aprillil 2023.
Võrumaal Mustjõe luhal 9. aprillil 2023. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Eeloleva nädala keskpaigas tõusevad päevased termomeetrinäidud kohati 16 kraadini, kuid arvestada tuleb ka hoovihmavõimaluse ja äikesega.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +4 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab nõrka hoovihma. Puhub ida- ja kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 10-15, tuulele avatud rannikul 3-8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese, saartel vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool saab hoovihma, võimalik on äike. Puhub valdavalt idakaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 10-16, tuulele avatud rannikul 4 kraadi.

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Paiguti on udu. Puhub ida-, kagutuul 2-7, põhjarannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 2-6 kraadi. Neljapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub ida-, kagutuul 2-7, põhjarannikul 5-10, puhanguti 14 m/s. Sooja on 9-15, tuulele avatud rannikul 4-8 kraadi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles