Sotsid uurivad Valgamaa probleeme ja arengusuundi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Randver
Rein Randver Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikmed on 29. ja 30. märtsil Valgamaal, et kohtuda siinsete haridus-, kultuuri-ja sotsiaaltöötajate, ettevõtjate, põllumeeste ning omavalitsusjuhtidega.

Visiidi esimesel päeval on sotsiaaldemokraadid Valgas, kus peetakse nõu jõustruktuuride esindajatega ja külastatakse Valga kutseõppekeskust, Valga gümnaasiumi ja Valga vene gümnaasiumi. Valga haiglas kohtuvad Riigikogu liikmed maakonna sotsiaaltöötajate ja perearstidega ning keskraamatukogus Valga kultuuri -ja raamatukogutöötajatega.

Veel külastavad saadikud Valga lastekodu ja töötukassa Valgamaa osakonda. Plaanis on ka kohtuda linna ettevõtjatega ning tutvumine raudteetranspordiga tegeleva firmaga AS ERTS.

Reedel külastavad sotsiaaldemokraadid Otepää, Tõlliste, Helme, Palupera, Karula ja Sangaste valda ning Tõrva linna, kus kavas kohtumised vallavanemate ja Tõrva linnapeaga. Samuti plaanitakse külastada koole ning Taagepera hooldekodu. Sangaste seltsimajas toimub kokkusaamine Valgamaa Põllumeeste Liidu esindajatega.

«Toetus sotsiaaldemokraatidele kasvab Valgamaal jõudsalt. Seda olulisem on otsesuhtlus kohalike inimestega – nii saab maakonna probleemide ja arengusuundadega end kõige paremini kurssi viia,» ütles Valgamaalt parlamenti valitud Rein Randver.

Väljasõidu Valgamaale teevad kaasa Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretär Indrek Saar, erakonna aseesimehed Heljo Pikhof ja Karel Rüütli ning Jaak Allik, Kalvi Kõva, Kajar Lember, Jevgeni Ossinovski, Rannar Vassiljev, Neeme Suur ja Rein Randver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles