Taavi Tuvike: lätlased vallutasid kiirelt Vastseliina hokiväljaku

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Vastseliina hokiklubi eestvedaja Taavi Tuvike pälvis oma entusiastliku panuse eest Lõuna-Eesti jäähoki arengusse ka Eesti Kultuurkapitali kehakultuuri ja spordi sihtkapitali aastapreemia.
Vastseliina hokiklubi eestvedaja Taavi Tuvike pälvis oma entusiastliku panuse eest Lõuna-Eesti jäähoki arengusse ka Eesti Kultuurkapitali kehakultuuri ja spordi sihtkapitali aastapreemia. Foto: Tomi Saluveer

Detsembri keskel rõõmustas Vastseliina rahvas uisuväljaku katuse alla saamise üle. Väljaku loomise eestvedaja oli MTÜ Vastseliina Hokiklubi juhatuse liige Taavi Tuvike, kes pälvis oma entusiastliku panuse eest Lõuna-Eesti jäähoki arengusse ka Eesti Kultuurkapitali kehakultuuri ja spordi sihtkapitali aastapreemia. Kevade saabudes tõdeb Vastseliina kogukonna üks eestvedajaid, et väljak on populaarseks osutunud ka lõunanaabrite seas.

Kas jäähooaeg on kevade saabudes lõppenud?

Päris läbi jäähooaeg praegu veel ei ole – treeningud endiselt toimuvad. Inimesed siiski eriti ei usu, et praegu veel jääd leidub, mistõttu on kevadiste sulailmade saabudes külaliste arv juba vähenenud. Praegu on väljaku ümbrus muutunud ka veidi poriseks ning jääle pääsemine pole mugav. Lisaks muudab pori jää tegemise keerulisemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles