Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Praegu Sangaste inimesed, kuid vahepeal aastaid Iiri- ja Inglismaal leiba teeninud Kristiina Pavljutsok ja Madis Uudam avavad Valgas oma fotostuudio.

Spordi rahastamine Valgas vajab aselinnapea Alar Nääme sõnul muudatusi ning ühe võimalusena näeb ta klubide koondamist ühe katuse alla.

Valga linnapea Kalev Härk andis volikogule ülevaate linnavalitsuse tegemistest märtsis. Kinnitati kultuurialaste MTÜde ja spordiklubide rahajaotus ning käsil on mitmed olulised hanked.

Persoonilugu räägib Riigikogu väliskomisjoni esimehest Marko Mihkelsonist, kes plaanidesse ei usu, vaid leiab, et tähtsamad on juhused, mis elu muudavad.

Kultuuriajakirjanik Helju Keskpalu oli üks neist, kes võttis endale eesmärgiks kõik festivalietendused ära vaadata, et olla kursis, kuidas harrastuse hetkeseis maakonnas on. Millised olid tema muljed, loe laupäevasest Valgamaalasest!

Kasemahl kipub noorte seas unustusehõlma vajuma, kuid just aprill on õige aeg kase tikkamiseks.

Tiheda konkurentsiga Jaanikese karikavõistlustel selgus ühe harjutuse võitja alles viimase lasuga, samas püstitati teisel harjutusel ka tiiru rekord.

SK Walketa loodab tänavu elustada varasemalt Valgas jooksuvõistlusena tuntud staadioniseriaalide traditsiooni. Uue momendina pakutakse sportlastele võimalust võtta mõõtu ka väljakualadel.

Valga spordiklubi maadlejad Ott Saar ja Reimo Tirrand tulid Eesti juunioride meistrivõistlustel vastavalt teisele ja kolmandale kohale, mis treener Evo Saare hinnangul on super tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles