Päevatoimetaja:
Tomi Saluveer

Eesti Valga delegatsioon käis Hispaania Valga angerja- ja likööripeol (2)

Copy
Hispaanias asuvas Valgas käisid Valga asevallavanem Maarja Mägi (paremalt), vallavanem Monika Rogenbaum ning spordi- ja noorsootöö spetsialist Tõnu Vahtra (vasakul). Neid võõrustas sealse omavalitsuse juht José María Bello Maneiro.
Hispaanias asuvas Valgas käisid Valga asevallavanem Maarja Mägi (paremalt), vallavanem Monika Rogenbaum ning spordi- ja noorsootöö spetsialist Tõnu Vahtra (vasakul). Neid võõrustas sealse omavalitsuse juht José María Bello Maneiro. Foto: Valga vallavalitsus

Hispaanias asuva Valga omavalitsuse juht José María Bello Maneiro külastas koos kaaskonnaga Valga-Valka 440. aastapäevale pühendatud linnapäevi ja andis Valga vallavanemale Monika Rogenbaumile üle kutse osaleda augusti lõpus nende tähtsamatel pidustustel.

Nimelt peetakse Hispaania Valgas igal aastal suurejooneliselt angerja- ja liköörifestivali, kuhu on oodatud ka sõprusomavalitsuste delegatsioonid. Valga valla esindus, kuhu kuulusid vallavanem Monika Rogenbaum, asevallavanem Maarja Mägi ning spordi- ja noorsootöö spetsialist Tõnu Vahtra, võtsid küllakutse vastu ja kogesid visiidi ajal ääretut külalislahkust.

Külalistele tutvustati sealse puhkeala arendusprojekti, tehti väljasõit merekarpide kasvandusse, külastati kohalikku muuseumit ja Valga nime kandval jõel asuvat koske ning selle ümbruses kulgevat matkarada.

Märksõnad

Tagasi üles