Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrvas elava Koppelite pere neli tütart on lõpetanud gümnaasiumi kuldmedaliga, mille eest tunnustas linn neid ilusa rahasummaga.

Sangaste valla kultuurijuhi Merle Tombaku sõnul on 1. juulil Sangaste lossihoovis heina ja mee päev, kuhu oodatakse lisaks kohalikele ka ümberkaudsete valdade peresid.

Otepää vallavanem Andres Visnapuu otsustas ametist lahkuda isiklikel põhjustel. Lähemalt loe paberlehest!

Omavalitsusliku staatuse taastamise 20. aastapäeval on Karula valla elanikel põhjust tunda uhkust, sest nende kodukohas on mõnus ja hea elada. Valla sünnipäevast loe Valgamaalasest!

Vabariigi presidendi Toomas Hendrik Ilvese süüdatud tule, millest süüdati jaanilõkked üle terve maakonna, viisid laiali omavalitsuste esindajad. Tule saabumisega kuulutati alanuks aasta kõige ilusam aeg.

Via Hanseatica nime kandva marsruudi arendamisse investeerivad nii Eesti, Läti kui Venemaa.
Arendajad loodavad sellest kujundada atraktiivse ja tulutoova turismitee.

OÜ Kontaktikeskus on Valgas juba üle aasta töötuse vähendamisele kaasa aidanud. Töömahu pideva kasvu tõttu on plaanis töötajate arvu veelgi suurendada.

Paljud autojuhid on pöördunud tööinspektsiooni poole murega, et ollakse tööandja käsutuses kaksteist tundi, kuid selle eest saadav palk on väike. Kuidas selline tunne tekib?

Valgamaalase toimetust külastas lugeja, kes soovib hoiatada turult elektriseadmete ostmise eest. Nimelt plahvatas tema käes keeduspiraal, mis tekitas ka põletusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles