Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Läti ja Eesti koostöö jõudis uuele tasemele. Seekordne õppeaasta algus Valgamaa kutseõppekeskuses oli ajalooline, kuna puidutöötlemist ning logistikat hakkavad koolis õppima ka lõunanaabrid.

Valga linnapea Kalev Härgi sõnul sooviks linn, et toiduabi jagasid maakonnakeskuses MTÜd, kuna sellega tegelemine segab sotsiaalabiametil põhitööülesandeid täitmast.

Lüllemäel avab reedel uksed kaugtöökeskus, kuhu saavad tulla tööle inimesed, kellel kodus selleks mugavad tingimused puuduvad.

Lihtsam ja odavam on viia ehitusprahti metsa alla kui jäätmejaama. Vähemalt leiab niimoodi lugeja, kes toimetusse pöördus.

Tõrva kalapääsu ehitustööd on lõppenud, ees ootab seireperiood, mis peaks välja selgitama, kas ja kuidas rajatis toimib. Kui Tõrva kalapääs sai augustis valmis, siis Väikesel Emajõel asuva Sangaste Mäe vesiveskile plaanitud kalatrepi ehitustööd alles algasid.

Tõrva muusikakoolis saab sellest õppeaastast lisaks varasematele erialadele õppida ksülofoni. Seda asub õpetama kooli vilistlane Kristo Joosep.

Vabaduse 13 koolihoone akende paigaldutähtaeg on edasi lükatud, kuna ehitaja ei saanud kooskõlastust muinsuskaitseametist. Amet pakkus välja linaõliga töödeldud aknad.

Viieteistkümne tegevusaastaga on Kalme päevakeskus juhataja Mare Adamsoni sõnul pidevalt arenenud. Mis siis muutunud on ja kuidas keskusel praegu läheb?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles