Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmise aasta lõpus valmis Valga maakonna ühistranspordi uuring, millest selgus, et oleks vaja avada uusi bussiliine. See jääb aga vaid ilusaks mõtteks, sest raha riigil maavalitsusele anda ei ole. Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Saastekvoodi müügist Austriale saavad seitse Eesti linna, nende hulgas Valga, uue valgustussüsteemi. Valga aselinnapea Ilmar Tõlneri sõnul on valitsuse otsus tõeline rõõmusõnum, sest valgustusüsteemide uuendamiseks on võimalusi otsitud juba mõnd aega.

Valgamaalane pöördus tarbijakaitseameti poole, et teada saada, kas sügistalvised ümberkorraldused ametis ka Valgamaad puudutavad. Vastuseks teatas amet, et tarbijakaitsealane nõustamine ja järelevalve korraldamine maakonnas jääb edaspidi Lõuna regiooni kolmeliikmelise meeskonna kanda.

Viiendat Helme-Tõrva kergejõustikupäeva olümpialastega, mille võitis Iraani olümpiahõbe Ehsan Hadadi, võtsid sportlased rahulikult, sest tänavune hooaeg on läbi saamas. Eesti noor kettaheitja Priidu Niit ütles, et sportlased suhtuvad Tõrva võistlusse rahulikult, kuna ilmselgelt pole tegemist aasta tähtsaima võistlusega. Kuidas sportlased aga võistlusele eelnenud õhtul aega veetsid, loe paberlehest!

Otepäälaste meelehärmiks on septembrist suletud sealne Sportlandi kauplus. Mis sellise otsuse tingis?

Möödunud nädala kolmapäeval alustas Valga korvpallikooli esindusmeeskond Eesti karikavõistlusi. Loosi tahtel oli esimene vastane teises liigas palliv EMÜ Spordiklubi tiim.

Valga linnavalitsuse linnahooldusameti heakorravanemspetsialist Marju Kants sõnas, et augusti algusest on ta teinud juba 18 kirjalikku hoiatust, et majaomanikud numbrid ja majasildid hoonele paneksid.

Sapiseebi nimetus võib kõlada ehmatavalt, aga samamoodi mõjub ta plekkidele, mida keemiast tulvil vahendid alati ära võtta ei suuda. Pikemalt loe lehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles