Lähipäevil jätkub talve kohta soe ilm

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevadel on oodata nii talve kohta sooja ilma kui ka päikesepaistet.
Lähipäevadel on oodata nii talve kohta sooja ilma kui ka päikesepaistet. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevadel jätkumas talve kohta soe ilm ning oodata on ka päikesepaistet.

Pühapäeva öö hakul on ilm pilvine ja mitmel pool sajab vähest lund. Pärast keskööd pilved hõrenevad ja sajud harvenevad. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15, pärast keskööd kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -5 kradi, rannikul tuleb kohati kuni +1 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati võib sadada kerget lund. Puhub loode- ja läänetuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul puhanguti 20 m/s, pärastlõunal pöördub tuul edelasse. Õhutemperatuur jääb vahemikku -2 kuni +2 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab lund ja lörtsi, hommikuks sajud hõrenevad. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse, puhudes 7-12, puhanguti kuni 15 m/s, saartel ja rannikul 20 m/s, hommikul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab kerget lund. Puhub loodetuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s, pärastlõunal pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, hommikul pilvisus tiheneb. Kohati sajab kerget lund. Puhub läänekaare tuul 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on ennelõunal pilves ilm, pärastlõunal pilvisus hõreneb. Ilm püsib olulise sajuta. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles