Pildid: esimene lumi Valgas

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas sadas 25. oktoobri õhtul lund.
Valgas sadas 25. oktoobri õhtul lund. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeva, 25. oktoobri õhtul jõudis juba päeval Põhja-Eestis sadama hakanud lumi Valgamaale. Sadu jätkub ka reede hommikul.

Reedel, 26. oktoobril on Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia isntituudi (EMHI) andmetel Eestis pilves selgimistega ilm. Hooti sajab lörtsi ja lund, rannikul võib ka vihma tulla. Sadu on paiguti tugev. Puhub lääne- ja loodetuul 7-12, puhanguti 18, saartel ja rannikul 15-20, puhanguti 25, hommikul kuni 30 m/s, pärastlõunal hakkab see nõrgenema. Õhutemperatuur on 0..+3°C.

Ööl vastu laupäeva on EMHi teatel Eestis pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja lund. Puhub lääne- ja loodetuul 4-9, saartel 12-17 m/s, hommikuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1..-7, saartel 0..+2°C.

Laupäeval on prognoosi kohaselt pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, kohati võib tulla ka lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 0..+5°C.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles