Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Valga põhikooli koolikokkade edu konkursil tõi esmaspäeval nende tegemisi tunnustama ja roogi maitsma proua Evelin Ilvese. Pärast lõunasööki näitasid presidendiprouale oma lauluoskusi koolikoorid.

Hingedepäeval mälestas kirikutäis rahvast Valgas lahkunud lähedasi ja aitas kaasa pühakoja olukorra parandamisele. Raha selleks koguneb visalt, ent pidev töö kiriku parema tuleviku nimel käib.

Kohus tühistas veterinaar- ja toiduameti otsuse tunnustada MTÜd Vana-Tori Hobuse Ühing aretusühinguna. Amet kavatseb otsuse edasi kaevata.

Tõrvas seiskusid ehitaja AS K&H finantsprobleemide tõttu torutööd eelmise aasta kevadel, leping

lõpetati mullu juunis. Lähipäevadel lüüakse kopp uuesti maasse.

Sellel nädalal teevad TV3 saates «Õhtusöök viiele» süüa Valga tüdrukutebändi Ciizud lauljad Regina Salumäe ja Kirsika Soomer.

Rikete tõttu kütteseadmetes või nende hooletu kasutamise tagajärjel puhkeb igal aastal sadu tulekahjusid, milles hävib hooneid ja hukkub inimesi. Sestap tuleb küttesüsteemide korrasolekut pidevalt kontrollida.

Pühapäeva pärastlõunal, kui paljud koduperenaised tegelesid ehk majapidamistöödega või nautisid puhkepäeva, võttis ligi 30 Valgamaa naist jalad selga ja põrutas Tsirguliina rahvamajja Zumba-trenni. Kuidas reporter Eveliis Eek tantsulise trenniga hakkama sai, loe paberlehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles