Nädalavahetusel möllasid jälle kulupõlengud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel oli Valgas neli kulupõlengut.
Nädalavahetusel oli Valgas neli kulupõlengut. Foto: Peeter Langovits.

17. aprillil käisid päästjad kustutamas kulupõlengut Helme vallas Roobe külas. Maaomanik oli kustutamist alustanud juba enne päästjate saabumist. Päästemeeskond likvideeris põlengu lõplikult ning kontrollis põlenguala, teatas Lõuna-Eesti päästekeskus.


17. aprillil said päästjad kolm väljakutset seoses kulupõlengutega Valgas. Raudtee ääres Viadukti-Saviaugu vahelisel lõigul põles 0,5 hektari ulatuses kulu. Roosi tänavas põles 900 ruutmeetri ulatuses kulu ja roostikku ning väiksem kulupõleng kustutati Soo tänava garaažide juures.

18. aprillil kustutasid päästjad 900 ruutmeetri suuruse kulupõlengu Valga prügila läheduses.

18. aprillil sõitsid päästjad kustutama kulupõlengut Puka vallas Prange külas. Põles kuluhein umbes 3-4 ha ulatuses võsastunud ja sööti jäetud põllul. Kohalikud inimesed üritasid küll põlengut oma jõududega kustutada, kuid ei suutnud.

Kulupõlenguga tekkis tule leviku oht põllu lähedal asuvale majale. Päästjad kustutasid põleva pinnase ning taassüttimise vältimiseks kontrollisid kogu põlenguala uuesti üle.

Pühapäeval, 18. aprillil kutsuti päästjad Tõlliste vallas Väljakülas toimunud liiklusavariile. Päästjad aitasid katusele rullunud auto ratastele keerata, päästsid kannatanu autost ning eemaldasid süttimisohu likvideerimiseks sõidukilt akuklemmid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles