Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Euroopa Liidu toel on Valga linnavalitsusel võimalik ehitada kergliiklusteid ja parandada Pedeli ümbruse valgustust. Tööd algavad õige pea

Valgamaal ei ole riigimetsas ühtki rada, millel maastikusõidukiga liigelda võiks. Ometi on metsas jäljed, mis näitavad, et nõudeid rikutakse. Probleemist räägib RMK Valgamaa metskonna metsaülem Risto Sepp.

Tartu maamessil on küljes kindlasti suur plussmärk - miks muidu seda nii usinalt juba 17. aastat järjepanu külastatakse, leiab Valgamaalase juhtkiri.

Kuidas haigekassa kulude kärpimine arstiabi mõjutab? Vastavad asjatundjad eesotsas sotsiaalministriga.

Mitmed Otepää vallavolikogu liikmed on avaldanud rahulolematust vallavanema tööga. Väidetavalt suunab nurisejaid volikogu esimees Jaanus Raidal.

Keeleinspektsioon tegi eelmisel nädalal Valga haiglas ja Valga vene gümnaasiumis plaanilise järelkontrolli töötajate eesti keele oskuse nõuetelevastavuse osas. Mõlemas asutuses tuli täitmata ettekirjutuste tõttu algatada väärteomenetlus kolme töötaja suhtes.

Tänavusel Tartu maamessil pakutakse erinevaid kaupu. Kohal on ka neljandat korda messil osalev Tameo MT, kes on Lõuna-Eesti suurim lippude valmistaja.

Teist sünnipäeva tähistav Valga maadlusklubi on kasvanud arvestatavaks tegijaks. Seda näitab ka see, et klubi korraldada on sügisene suurvõistlus.

Neljapäeva, 23. aprilli õhtul oli Valga gümnaasiumi ümbrus rahvarohke. Inimesed tõi kokku kooli 16. jüriöö teatejooks.

SEB Eesti korvpallimeistrivõistluste põhihooajal suurepärase mänguhoo saavutanud KK Valga meeskond valab nüüd higi juba play-off turniiri veerandfinaalis.

Eesti kanalite telekava.

Tambre raudteeületuskoha remont häirib liiklust. Lehes on ära toodud ka sellest tingitud muudatused bussiliikluses.

Ametiühingud ei välista, et läheb streigiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles