Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Mitmendat aastat Valga Vabaduse tänava kõnniteed kitsendavad tellingud kaovad ilmselt alles sügiseks. Paraku on need juba mõnele inimesele vigastusi põhjustanud.

Kui palju on kogunenud raha Otepää vabadussamba korrastamiseks?

Pindalatoetuse taotlemisega viivitajaid ootavad pikad järjekorrad

Juhtkirjas tõdetakse, et linnakeskkond on ühine eluruum, seega tuleb üheskoos ka selle eest hoolt kanda, kas või puudustele tähelepanu juhtides.

Arvamusküljel annab Eesti Fonogrammitootjate Ühingu tegevdirektor Mari Uueda ülevaate muusika avaliku esitamisega seonduvatest kohustustest.

Küsimus-vastuse rubriigis selgitatakse lahti, mis eesmärgil on maavalitsuse esindajatel kavas kohtuda ühistranspordi digitaalvalvesüsteemide paigaldajatega.

Kui vanemad jäävad tööta, pole võimalik maksta ka lasteaiakoha eest. Valgamaa lasteaedadest öeldi, et vajadusel leitakse väljapääs ja lapsed kannatama ei pea. Uuri lähemalt, milline on olukord Valgamaa lasteaedades.

Valgas algavad tänavate märgistustööd ja ülekäiguradade värvimine tänavu tõenäoliselt juuli alguses. Selleks ajaks peaks teetööd tehtud olema. Kõiki ülekäiguradasid tänavu aga ei värskendata.

Käesoleva aasta 1. kvartalis moodustati Valgamaal kaks lastevanematele suunatud mittetulundusühingut: MTÜ Valgamaa Puuetega Laste Vanemate Ühing ja MTÜ Valgamaa Kasuperede Ühing. Millised on nende eesmärgid?

Esmaspäeval, 11. mail kinnitas 18. tantsupeo «Meri» kunstiline toimkond Tallinnas 2.-5. juulini toimuval tantsupeol osalejate lõpliku nimekirja Valgamaalt.

Tavapäraselt saab lugeda järgneva nädala ürituste kava ning Läti uudiste veergu.

Keskkonnakeskuse Valga piirkonna keskkonnaspetsialist Jane Mölder selgitab, kuidas hakkab juulist ja augustist toimuma Valgamaal prügivedu.

Et Valgamaal asuv Laanemetsa kirik hävimisest päästa, on moodustatud seltsing. Selle esmased ülesanded on inimeste aktiviseerimine, koristustööd ja raha kogumine.

Laupäeval, 9. mail said kitarrihuvilised Valgas Vabaduse 3 asuvas muusikariistade poes R-Music küsida nõu Elmar Liitmaa käest. Loe lähemalt, kuidas algas tema muusikukarjäär ja mida ta huvilistele õpetas. Kohal viibis ka teine tuntud muusik - Harmo Kallaste.

Lahendada saab ristsõna ning sudokut ja lugeda nalju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles