Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Laupäeva õhtu oli Valga muuseumis rahvarohke. Mitmete üritustega tähistati üle-euroopalist muuseumiööd. Uuri lähemalt, palju muuseumisse inimesi vooris!

Suitsuprii klassi võistlusel soosis õnn ka Valga lapsi.

Juhtkiri tõdeb, et püüdlused riigitüürile õige suund leida kipuvad üha sügavamale rappa jooksma. Ja seda ajal, kui kindel suund, tegevusplaan ja üheskoos tegutsemine on vajalikumad kui veel mõnda aega tagasi.

Mida arvavad veebikommentaatorid Valga gümnaasiumi laulu- ja tantsupeost?

Loe lähemalt, kuidas kulgesid laupäeval Eestis toimunud muinsuskaitse talgute Puka vallas! Talgutel osales ka lauljatena kuulsust kogunud Sõnajalgade pere.

Voorimehe pubi omanikud ootavad kindlustusfirmalt teavet, palju nad põlenud hoone taastamiseks raha saavad. Pooleli on ka põlengu põhjuste väljaselgitamine.

Rubriigis «Küsimus-vastus» saab teada, mis alad on kavas reedel, 22. mail Pühajärve põhikoolis toimuval kooliolümpial. Vastab Pühajärve põhikooli direktor Miia Pallase.

Ülevaade nädalavahetuse politseiuudistest.

On kevadkontsertide aeg. Valga põhikool näitas oma kooride ja rahvatantsurühmade valmisolekut suvisteks pidudeks, näitlejate ja õpetajate etteasteid, sidudes need tekstidega tervikuks.

Valga lauluansambel Enelas andis nädalavahetusel kultuurikeskuses kontserdi kevadviisidest, millega näitas, et koos enelase-nimelise põõsaga on nad ka ise õitsele puhkenud.

Valga rahvamuusikud saavutasid üleriigilisel võistumängimisel kaks võitu. Üks võitjatest pääses esinema ka Viljandi pärimusmuusika festivalile.

Tarbijaküljelt saab lugeda, et AS Toode esindus Valgas vaatab tulevikule vastu lootusrikkalt, olles täiendanud oma masinabaasi uute seadmetega ja astunud kliendisõbralikkusele sammu veelgi lähemale.

Ülevaade Atria suvistest lihatoodetest.

Pühapäeval, 17. mail tähistati Tõrva kammersaalis Eesti klaasikunsti teerajaja Maks Roosma 100. sünniaastapäeva. Kõne all oli ka kunstiharu laiemalt.

Mitmetes Euroopa riikides levib ohtlik taimehaigus, mis kannab nime viljapuu bakterpõletik. Eestis seda veel avastatud pole, küll aga Lätis. Loe asjatundja näpunäiteid!

Tavapäraselt saab lugete valikut teistest lehtedest.

Kuidas läks KK Valga esimene pronksmedalite nimel peetud kohtumine koduses hallis?

Kes olid Valgamaa rahvaralli viis parimat?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles