Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Kaheksa suve Pühajärve rannas lehvinud sinilipp ei tõuse seal masti juba teist aastat, ent rannamõnude nautijatel ei tasu muretseda, sest rand on liitunud uue pilootprojektiga. Mida see endaga kaasa toob?

Keskerakonna liige Alar Nääme küsib arvamusloos, kas tõesti oleme äkitselt rikkaks saanud. Miks talle selline mulje on jäänud?

Estonian Business Schooli õppejõud Anto Liivat, kes on Rahvaliidu esinumber tänavustel europarlamendi valimistel, leiab, et Eesti on mõnes asjas liiga tragi.

Juhtkirjas tõdetakse, et kui iga negatiivne kommentaar või mõte asendada ühe heateoga, oleks maailm hoopis teistsugune. Kui midagi hingega teha, siis on selle teo ulatus suur. Olgu selle näide kas või Tõrva neidudekoori tüdrukud, aineolümoiaadide võitjad või stuudio Joy.

Mida arvab veebikommentaator perekond Sõnajalgade koristustalgutel käigust?

Küsimus-vastus rubriigis on juttu, milline näitus avatakse reedel Otepää suusamuuseumis? Vastab Otepää suusamuuseumi juhataja Signe Sumin.

Hummuli lapsed osalesid murdekeelepäeval raskuste kiuste.

Kui Eesti regionaalminister üritab haldusreformi tehes vallatasandi ülesanded maakonnale anda, siis Lätis liigutakse justkui vastupidises suunas. Valgamaa esindus käis olukorraga tutvumas. Neile jättis sealne reform pooliku mulje.

Neljandalt küljelt saab lugeda Läti uudiseid ning ürituste kava 24tundi.

Valga põhikooli 2.a klassi õpilane Kaari Uibomägi käib sageli oma sõbranna Madli Kuusega Valga lemmikloomade varjupaigas. «Mul on nendest loomadest väga kahju ja nii otsustasin, et hakkan loomade eest hoolitsemiseks raha koguma,» lausus Kaari. Loe Kaari heateost!

Valga stuudio Joy laulupedagoog Marina Jerjomina käis viie lauljaga Poolas Skaryszewi linnas 9. rahvusvahelisel laulufestivalil. Stuudio lauljad said kuuest välja antud preemiast enamiku.

Masu on Valgamaa kinnisvaraturu allakäigule viinud. Isegi üleriigilises turuanalüüsis ei leia Valga koos teiste väiksemate linnadega tehingute vähesuse tõttu kajastamist.

Tavapäraselt saab lahendada ristsõna ja sudokut ning lugeda nalju. Seekordses Valgamaalases on ka fotogalerii lemmikloomade varjupaigast, mille asukad otsivad uut kodu ja peremeest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles