Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Aprillis toimunud Otepää golfiklubi hoone põlengule vaatamata on Otepää golfirajad korras ning juba kuu aega huvilisi teenindanud. Klubihoone põlenud osa läheb õige pea lammutamisele.

Laupäeval, 30. mail kell 17 on Valga kultuurikeskuses tantsustuudio Max-Mary juubelikontsert. Ettekandele tuleb reisiteemaline kava, milles esitatakse mitmesuguste maade rahvastele iseloomulikke tantse.

Juhtkiri käsitleb igavana tõde: Kiusatusest on raske loobuda.

Eesti Evangeelse Vennastekoguduse peavanem Eenok Haamer esitab vastulause 28. mail Valgamaalases ilmunud artiklile.

4., 5. ja 6. juunil on Valga-Valka linnapäevad. Küsitluses räägivad mitmed tuntud inimesed, missugustel üritustel nad plaanivad osaleda.

Valga linn otsustas anda omaosaluse raudteeprojekti.

Valga linnavolikogu valis reedel, 29. mail oma istungil kolme kandidaadi seast Valga aukodanikuks Juhan-Ivan Mannise.

Valka suunab linna läbiva transiidivoo uuele marsruudile.

Keeni kooli tänavused lõpetajad kasvasid südamlikeks noorteks. Samal teemal on lugemiseks pakutud lisamaterjali.

Iga aasta 31. mail tähistatakse üle maailma tubakavaba päeva. Tänavu keskendutakse sellega seoses kõnelemisele tubakatoodete ohust tervisele. Tervise Arengu Instituudi peaspetsialist, suitsetamisest loobumise nõustaja Tiiu Härm annab sigaretisõltlastele nõu.

Kuuendal leheküljelt saab veel lugeda ülevaated Eesti ajalehtedest ning Läti uudiseid.

Vaarikakasvataja Raivo Tederi maadel asuvad nii põrgu kui paradiis.

Põllumehele mõeldes on avaldatud külvihoroskoop.

Kolmapäeval, 27. mail külastas Ala põhikooli kirjanik Aidi Vallik, kes tutvutas oma põhimõtteid, loomingut ja kirjanikuks saamist.

Kolmapäeval andis Valga stuudio Joy kultuurikeskuses kontserdi «Kevadesse armunud». Mitmed pealtvaatajad väitsid, et niisugusele üritusele ei saa kuidagi tulemata jätta.

Ugala suvelavastus jõuab ka Tõrvasse.

Pühapäeval, 24. mail, anti Saku väga raskel krossirajal avastart Quadracerite Eesti meistri selgitamiseks. Üheks peamiseks tiitlikandidaadiks peetav Otepää koolipoiss Henri Mündi näitas füüsiliselt raskel ja väga pehmel liivarajal taas, et kuulub vaieldamatult Eesti neljarattaliste krossisõitjate paremikku.

Tõrvas koolis käiv ja Valga motoklubi nime all võistlev noor motosportlane Madis Lepikov tegi head sõitu Lätis Mezvidis. Läti karika arvestuses saavutas ta 3. etapil ekstreemsetest oludest hoolimata 50 ccm klassis kokkuvõttes kolmanda koha.

Viiel möödunud päeval oli Valga vene gümnaasiumi õpilastel võimalus osaleda järjekordsetel kooli olümpiamängudel. Esmaspäevasele avatseremooniale kogunes umbes 450 õpilast.

Valgas võistlevad nii Eesti noorimad kui parimad kergejõustiklased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles