Päästetöötajad käisid lõkkeid kustutamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto.
Päästeauto. Foto: Kunnar Rüsülainen / Valgamaalane

Reedel, 29. mail teatati häirekeskusele, et Valgas Kungla tänavas nähti kahte poissi mahajäetud maja hoovis lõket tegemas. Kohale sõitnud päästjad selgitasid välja, et oli üritatud süüdata ka hoones olevat ahju. Juhtumiga tegeleb edasi politsei, teatas Lõuna-Eesti päästekeskus.


Laupäeval, 30. mail said päästjad väljakutse Valga linna Pärna tänavale. Korrusmaja korteris oli suitsuandur tööle hakanud pliidil kõrbema läinud pesemisnuustikust tulnud suitsu peale. Päästjad kontrollisid tuleohtust, tuulutasid ruumid ning andsid korteriperenaise kiirabile üle.

Laupäeval, 30. mail käisid päästjad Taheva vallas Koikkülas juhtunud liiklusõnnetusel, kus teelt välja vastu puud sõitnud Audil eemaldati süttimisohu vältimiseks akujuhtmed. Avariis kannatada saanud inimene anti üle kiirabile.

Laupäeva, 30. mai õhtul kutsuti päästjad kustutama Otepää linnas Valga maanteel süttinud sõiduautot Audi. Päästjate kohale jõudes oli läheduses olnud politseipatrull kustutanud tulekahju. Päästjad kontrollisid tuleohutust ning süttimise vältimiseks eemaldasid auto akujuhtmed.

Laupäeval, 30. mail kell 22.39 käisid päästjad Tõrva linnas Valga maantee Konsumi taga kustutamas järelevalveta jäetud lõket.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles