Eesti korvpalli noortekoondis on löögivalmis

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga / Maks ja Mooritsa korvpallimeeskond (valgetes särkides), Taavi Leok kannab numbrit 14.
Valga / Maks ja Mooritsa korvpallimeeskond (valgetes särkides), Taavi Leok kannab numbrit 14. Foto: Timo Arbeiter/Valgamaalane

Täna, 9. juulil stardib Tallinnas noortekorvpalli aasta tähtsündmus, ligi kaks nädalat vältav Sportland U20 Euroopa meistrivõistluste finaalturniir.

Kogu ettevalmistusperioodi vältel Rakveres rassinud Eesti noormeeste U20 koondis võttis teekonna pealinna ette läinud nädala lõpus, andis teada koondise pressiesindaja. Pühapäeval TTÜ spordihoones ja esmaspäeval Saku Suurhallis läbi viidud treeningud kulgesid töises õhkkonnas. Heameelt valmistas asjaosalistele seegi, et mitu päeva külmetushaigusega maadelnud mängujuht Sander Saare liitus taas treeningutega.

«Pärast raskeid üldfüüsilisi ja korvpallitreeninguid võib rõõmuga nentida, et poistel on jalg päris terav. Veel pühapäeval nad nii teravalt ei hüpanud ega jooksnud treeningul. Täna on näha nii paremat kiirust kui ka sellest tulenevalt paremat emotsionaalset poolt,» rääkis Eesti koondise füsioterapeut Rando Maamägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles