Laupäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Milline võib hakata välja nägema kaksiklinna Valgat ja ühendav turistide külastuskeskus? Aimu sellest saab Valgamaalasest. Külastuskeskuse ideekonkursil teiseks jäänud kaaluvad aga konkursitulemuste vaidlustamist.

Riigikogu kiitis heaks selle aasta teise negatiivse lisaeelarve, mis parandab riigi eelarvepositsiooni 6,1 miljardi krooni võrra. Loe, mida see endaga kaasa toob?

Küsitluses avavad erinevad inimesed, mida neile tähendab neile laulupidu.

Tõrvas tegutsev tugikeskus Sinilill sai Euroopa Sotsiaalfondist ligi neli ja pool miljonit krooni. Selle abil loodetakse puudega inimesi tööturule aidata.

Küsimus-vastus: Kuidas töötab pühade ajal politsei? Vastab Valga politseijaoskonna ülemkomissar Tõnu Kürsa.

Isikuloo kangelane kannab lähenevale nimepäevale mõeldes nime Jaan. Valga gümnaasiumis teist aastat töötav Jaan Uudelt on õpetajaametist enda sõnul unistanud juba viieaastasest saadik. Niipea kui numbrid selgeks said, hakanud tulevane õpetaja kodus olnud juturaamatute igale leheküljele selle sisu eest hindeid kirjutama. Loe vaid kaks aastat Valgas elanud ajalooõpetajast lähemalt!

Valgamaalane avaldab põhjaliku ülevaate maakondade jaanipidudest valdade kaupa.

Kirja sai pandud Valgamaa gümnaasiumite tänavused lõpetajad ja nende klassijuhatajad.

Valgamaa võõrustas kahel päeval laulupeotuld. Tervitusüritused Väikese Emajõe kallastel olid rõõmsad ja rahvarohked, ent tuletoojate teekond seikluslik ...

EELK surnuaiapühad Valga maakonnas.

Päästeteenistuse seitse soovitust ohutuks jaaniõhtuks!

Valga FC Warriori jalgpallinaiskonna liikmed arvavad, et suve on kõige parem veeta ikka tegutsedes ja jalgpalli mängides. Võitlusindu neil jagub, võitluskaaslasi kipub nappima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles