Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande lühitutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Mitu aastat halvas seisus olnud kunstmurustaadion Kungla tänaval peaks suve lõpuks korda saama. Tööd selle nimel juba käivad. Uuri lähemalt, palju staadioni uuendamine maksma läheb?

Politseile möödusid pühad rahulikult. Suurimad probleemid olid seotud purjus alaealistega.

Seoses säästueelarvetega ei tule sel suvel Valga linna mitmed harjumuspärased üritused. On aga ka uudset ja sageli kutsutakse kirikusse.

Reisirongiliiklust korraldava Edelaraudtee ASi esindaja sõnul võiks tulevikus Valga ja Tartu vahel olla tunduvalt vähem peatusi kui seni. Samas suureneks rongide liiklemiskiirus. Loe lähemalt tulevikuplaanidest!

Küsimus-vastus: Kuidas on korraldatud Otepää vallas lasteaedade suvine töögraafik? Vastab Otepää abivallavanem Aare Matt.

Valga maakonna teises veopiirkonnas võib juulis tekkida olukord, kus kuu jooksul keegi jäätmeid ei veagi, sest korraldatud jäätmevedu rakendub alles augustis. Loe probleemist lähemalt.

Äikest tasuks tõsiselt võtta just Lõuna-Eesti ja saarte elanikel. Kuidas aga sellega seotud ohte võimalikult väikestena hoida?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles