Leigol kõlab Maarja lugude paremik

, reporter Otepääl
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leigo järved
Leigo järved Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

14. augustil toimuval Leigo Järvemuusika kontserdil astub oma parimate lugudega publiku ette Maarja. Lauljatar laulab soolokontserdil koos kammerorkestri ja bändiga laule oma muusikukarjääri erinevatest perioodidest.

Vanad lood saavad uue kõla ja esitusele tulevad nii publiku lemmiklood kui ka palad, mis Maarjale endale südamelähedased on. Samuti astuvad koos Maarjaga lavale vokaalgrupp Noorkuu ja Villu Veski.

Ehkki kontserdil kõlavad ka vanemad lood lauljatari repertuaarist, siis nende meenutamisega Maarjal probleeme ei ole.

„Need lood, mida kunagi esitanud olen, ei lähe nii kergesti meelest. Kava kokkupanekul olen lähtunud eelkõige enda maitsest, aga kindlasti soovin esitada eelkõige neid lugusid, mis on publikule enim hinge läinud," sõnab lauljatar.

Maarja, kes on oma karjääri jooksul esinenud sadadel erinevatel lavadel, tõdeb, et ehkki Leigol on distants lava ja publiku vahel pisut hirmutav, siis selle korvab korralik võimendus,
valgus ja ekraanid.

Maarja sõnul on tal õnneks olnud nii palju kontserte ja erinevaid projekte, et kõik hingel
kripeldavad lood on saanud aastate jooksul ära laulda.
„Üks lemmik, mida laulsin esmakordselt alles eelmisel suvel, tuleb kindlasti ka Leigol esitusele. Selleks on Stingi „Fields of Gold", millele Leelo Tungal on teinud suurepärase tõlke. See lugu sobib imelise Leigo Järvemuusika atmosfääriga hästi kokku," leiab Maarja.

Maarja tunnistab, et on õnnelik selle üle, et tal on võimalus hoida töö ja hobi
koos.
„Pingutan selle nimel, et saavutatut hoida ja pidevalt nii muusiku kui inimesena edasi areneda," lausub lauljatar, kelle unistuseks on hoopis teha üks kaunite lauludega jõulu- ja
talveteemaline plaat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles