Swedbank aitab tähtedel särama lüüa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuni 30. novembrini on võimalik esitada oma hea idee Swedbanki noortepanga NPNK konkursile «Tähed särama». Aasta jooksul jagab pank noortele suunatud või noorte tehtud projektide toetuseks välja kuni miljon krooni. Võitjad kuulutatakse välja detsembris.

Taotlusi saavad esitada nii era- kui juriidilised isikud veebilehel www.npnk.ee. Vanuse alampiir on 16 eluaastat, ülempiir puudub.

Teemadele pank piiranguid ei sea - need võivad olla pärit nii teaduse, spordi, meelelahutuse, kultuuri kui heategevuse valdkonnast. «Tähed särama» programm väärtustab isetegemist, kohalikku algatust ja avaramalt mõtlemist.

Projektide hindamine toimub kahes osas: eelhindamine, mille viivad läbi maailma suurima tudengiorganisatsiooni AIESECi esindajad ja põhihindamiskomisjon, kes teeb lõpliku otsuse.

Toetusprogramm toimub tänavu juba üheksandat aastat ning selle ajaga on toetust saanud üle 300 idee seitsme miljoni krooni ulatuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles