A. Le Coq toob turule ainulaadse šokolaadiõlle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: valgamaalane.ee

A. Le Coq Tartu Õlletehas laiendab Eestis pakutavate õllede valikut, tuues turule talvehooaja uudistoote – Chocolate Porteri.

Chocolate Porteri nime kandev toode tuleb esmakordselt müügile ka Lätis ja Leedus, kus seda toodavad A. Le Coqi sõsarettevõtted Cesu Alus ja Ragutis. Esimese nelja kuuga plaanitakse Eestis Chocolate Porterit müüa 0,5 miljonit liitrit.

Chocolate Porter on A. Le Coqil juba teine eriõlu käesoleval aastal. Märtsis turule toodud Red Imperiali edu lubab ennustada häid müügitulemusi ka Chocolate Porterile.

Chocolate Porteri turuletoomise puhul on oluline ka õllekultuuri järjepidevuse arendamine, sest Eesti rahvuskultuuris on jõuluõlle tegemisel kindel traditsioon. A. Le Coq investeerib Chocolate Porteri turuletoomisse miljon krooni.

Chocolate Porterit valmistatakse spetsiaalsetest šokolaadilinnastest, õlle täidlast maitset iseloomustab kergelt mõrkjas šokolaadibukett ning tihe kreemjas vaht. Chocolate Porter on tavalisest õllest kangem (alkoholisisaldus 7,5%) ning sobib just maitseelamuseks, mitte niivõrd janukustutamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles