Lumeuputus häirib rongiliiklust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edelaraudtee rong Valga jaamas.
Edelaraudtee rong Valga jaamas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänaöine tuisk seiskas Edelaraudtee rongiliikluse Tallinna--Tapa suunal, mistõttu on häiritud ka liiklus Tartu--Valga suunal, kirjutab postimees.ee.

Kui Tallinna--Pärnu ja Türi rongide hilinemine piirdus poole tunniga, siis Tallinn-Tartu--Valga hommikune rong pääses lumehangest Ülemiste jaama läheduses alles pärast kella 13 päeval.

Tartust Valga suunas saadetakse teine rongikoosseis, mis õhtust Valga-Tallinn reisi õigeaegselt alustada saab, nii et varem toimunud sündmused selle rongi sõidugraafikut ei riku.

Küll hilineb mõnevõrra Tallinna--Tartu rongi 0012 väljumine, mis ootab, kuni teepuhastusmasin Balti jaama ja Ülemiste jaamade vahe ära puhastab.

Vaatamata kõigile jõupingutustele ei saa Edelaraudtee teatel õplikult kinnitada, et praegustes rasketes ilmaoludes õnnestub rongidel sõiduplaanist kinni pidada. Seetõttu soovitatakse sõiduplaaniinfot täpsustada infotelefonil 1447. Ettevõte palub vabandust tekkida võivate ebamugavuste eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles