Algas piletimüük laulu- ja tantsupeole

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupidu. Pilt on illustratiivne.
Laulupidu. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Eesti Laulu- ja Tantsupeo sihtasutuse teatel algas laupäeva keskpäeval piletimüük suvel peetavale 26. laulu- ja 19. tantsupeole, mille nimetus on sel aastal "Aja puudutus. Puudutuste aeg".

Populaarseim hinnaklass nii laulu- kui ka tantsupeo osas on 20 ja 15 eurot. 76 protsenti piletitest on müüdud internetis ja ülejäänud 24 protsenti müügipunktidest üle Eesti.

Mõlemad laulupeo kontserdid on võrdselt soovitud ja tantsupidudest, nagu aastate statistika näitab, müüakse esimesena välja esimene etendus, teatas sihtasutus.

Piletid on saadaval Piletilevi kõigis müügikanalites. Piletid kolmele identsele tantsupeo etendusele ning kahele erinevale laulupeo kontserdile on soodushindadega müügil 1. veebruarist kuni 30. juunini ning täiendav soodustus kehtib õpilastele, üliõpilastele ning pensionäridele.

26. laulu- ja 19. tantsupidu toimub Tallinnas tänavu 4.-6. juulil. Laulupeo kunstiline juht on Hirvo Surva, tantsupeo pealavastaja Maido Saar, muusikajuht on Toomas Lunge ning "Puudutuse" idee ja loo autor on Sten Weidebaum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles