Mudilaste rõõmupidu Tõrvas trotsis külma ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva lastekaitsepäev
Tõrva lastekaitsepäev Foto: Dagny Viks

Juunikuu saabus küll jaheda ja pilvise ilmaga, kuid ega halva ilma tõttu pidu pidamata jää. Täna toimus Tõrva gümnaasiumi pargis traditsiooniline lastepidu, mis pakkus rõõmu, lõbusaid tegevusi ja palju vaatamist nii pisematele kui suurematele.

Koguperepidu algas pühapäeva hommikul rongkäiguga, kus värvilisi õhupalle lehvitavad mudilased koos oma vanematega üheskoos peopaigale suundusid. Korralikule rongkäigule kohaselt ei puudunud ka pasunakoor, mis marsirütmide saatel rongkäigu eesotsas sammus, ega päevajuhid Memm ja Taat.

Kuna tegemist oli lasteüritusega, olid ka gümnaasiumi pargis kontserdil esinejateks Tõrva ja selle lähiümbruse lasteaedade ja koolide laulu- ja tantsulapsed, kes oma toredate laulude, tantsukavade ja loomakostüümidega pealtvaatajate meelt lahutasid. Kohal oli nii pisikesi kalamehi ja kalakesi kui ka tibupoegi, kanasid ja mesilasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles