Piljardimängu meistritiitel rändas Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Kattai võitis meistritiitli.
Kevin Kattai võitis meistritiitli. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Pühapäeval kohtusid 25 piljardihuvilist Valga bowling’ukeskuses, et maha pidada otsustav lahing Valga linna meistritiitlile üheksa palli mängus.

Meistritiitli eest tuli võistlema 25 piljardimängijat Valgast, Võrust ja Tartust. Valga klubi oli esindatud 13 mängijaga. Põhiturniiril mängiti kahe miinussüsteemi tabeliga nelja geimivõiduni. Kaheksa parema selgumisel mängiti edasi play-off süsteemis viie geimivõiduni.

Veerandfinaalides kohtusid omavahel Jaan ja Mikk Pettai. Vennaarmu siin ei tuntud ning seisuga 4 : 5 läks edasi poolfinaali Mikk Pettai. Järgmises paaris, kus kohtusid Vadim Lukjanov ning Tormi Meikop, pääses edasi Lukjanov. Johannes Leppiku ja Karel Kaarna paarist sai poolfinaali Kaarna ning isa ja poja heitluses tuli Tiit Kattail alla vanduda nooremale põlvkonnale. Tulemusega 5 : 3 läks poolfinaali edasi Kevin Kattai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles