Ühiskontserdil astub lavale üle 80 esineja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homsel kontserdil Valga kultuuri- ja huvialakeskuses astuvad lavale teiste hulgas ka stuudio Joy tantsijad Uģis Rācenise (ees vasakul) juhendamisel.
Homsel kontserdil Valga kultuuri- ja huvialakeskuses astuvad lavale teiste hulgas ka stuudio Joy tantsijad Uģis Rācenise (ees vasakul) juhendamisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kontsert «Oleme erinevad, oleme sarnased» toob homme Valga kultuurikeskuse lavale paljurahvuselise lauljate-tantsijate pere. Üles astuvad Valga ja Tallinna loomekollektiivid.

Korraldaja, stuudio Joy juhi Marina Jerjomina sõnul on kontserdile oodatud igas vanuses ja rahvuses inimesed, eriti aga eesti rahvusest noored.

«Pean oma kohuseks tutvustada valgamaalastele eri rahvuste kultuuri ja seepärast soovin, et just noored tutvuksid iga päev meie kõrval elavate teiste rahvuste laulude ja tantsudega ning näeksid ka külaliskollektiivide esinemismeisterlikkust. Meie kultuurid on juurte kaudu ühendatud. Rahvuskultuuride mitmekesisus täiendab ja rikastab meie kultuurimaastikku,» nentis kontserdi korraldaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles