Valgas avab uksed uus laste lustila

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miku & Manni Lustilas leiavad tegevust nii poisid kui tüdrukud. Mängumaal on hulk erisuguseid mänguvahendeid ja -nurki, kus lastel tore mängida.
Miku & Manni Lustilas leiavad tegevust nii poisid kui tüdrukud. Mängumaal on hulk erisuguseid mänguvahendeid ja -nurki, kus lastel tore mängida. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Homme avab Valga Rimi teisel korrusel uksed Miku & Manni Lustila. Väikesi lustijaid ootavad ees multikate nurk, meisterdamis­tuba, nukunurk ja palju tubaseid mänge.

Lustila perenaise Maris Tilga sõnul turgatas tal mängumaa loomise idee pähe kevadel. Kuna ta ise oli sel ajal veel palgatööl, siis sinnapaika see mõttevälgatus esialgu jäi. Peagi pani ta aga oma ameti maha, kuna see, mida tegi, väga ei meeldinud. Neiu võttis ennast töötukassas arvele.

«Olen tahtnud kogu aeg midagi ise teha ja oktoobri alguses tuletas ema mulle uuesti meelde kevadel tärganud mõtet. Tema utsitamisel mängumaad rajama hakkasingi,» selgitas Maris Tilga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles