Selgusid karikavõitjad piljardis ja bowling’us

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piljardi karikavõistluse sügissarjas noorte arvestuses teise koha saanud Taavi Sven Vähi Tartus võistlustel «Paras paar».
Piljardi karikavõistluse sügissarjas noorte arvestuses teise koha saanud Taavi Sven Vähi Tartus võistlustel «Paras paar». Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Aasta lõpuga on lõppenud ka mitu karikasarja. Viimased võistlused ja kokkuvõtted on tehtud nii piljardis kui bowling’us.

Valga piljardiklubi sügisene karikasari algas septembris ning kokku võttis sarjast osa 27 piljardisõpra. Viieteistkümnel etapil mängiti nelja mänguformaati: 8 palli, 9 palli, 10 palli ning 14.1. Esiviisiku moodustanud mängijad osalesid kõigil 15 etapil.

Sügissarja võitjaks tuli Tiit Kattai 215 punktiga. Teiseks jäi Andres Mets 186 ning kolmandaks Rein Säinas 162 punktiga. Noor­mängijatest tuli sarja võitjaks ja üldarvestuse viiendale kohale 138 punktiga Sairos Piir. Talle järgnesid Taavi Sven Vähi 115 ning Carl Säinas 77 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles